BEDRIJFSUITJE LEIDEN

Bedrijfsuitjes in Leiden Innovatieve en originele teamuitjes voor uw bedrijf.
We” hebben voor ons bedrijfsuitje in Leiden gekozen voor Geheimen van Leiden. Een ontzettend leuke tocht kris kras door Leiden, waarbij we onderweg allerlei vragen en opdrachten hebben uitgevoerd. We waren ingedeeld in teams, dus een gezonde strijd barstte los.

Auto opkoper
Bedrijfsuitje Leiden vanaf 15 tot 150 p.p.
Kijk hieronder voor het totale overzicht aan workshops en uitjes in de regio Leiden of kijk op bedrijfsuitje Zuid-Holland voor de rest van de regio. Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Leiden opties. Dit bedrijfsuitje in Leiden, Alphen aan de Rijn of Katwijk heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner.
Express service
Bedrijfsuitje Leiden Leiden City Events.
Leiden City Events verwelkomt uw groep dan ook graag in Leiden! Leiden is de ideale stad voor een bedrijfsuitje. Een breed scala aan teambuilding activiteiten maken van Leiden de ideale bestemming. Goed bereikbaar met de trein en auto en ook nog eens een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Amsterdam.
Luchthavenvervoer Kapellen
Originele teamuitjes in Leiden.
Wassenaar Den Bosch Leiden Scheveningen. GPS tochten Activiteit op locatie. Familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Geodor organiseert voor u een leuke en boeiende GPS-tocht. Al onze tochten hebben een thema waarbij wij u in de sfeer brengen van een bepaald verhaal.
Bedrijfsuitje Leiden personeelsuitje Leiden.
Personeelsuitjes Kagerplassen / Bedrijfsuitjes Leiden. Prachtig” centraal gelegen nabij Leiden maar toch zó onbekend / de watertuin van Amsterdam.” De Kagerplassen biedt een breed scala aan diverse mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje Leiden / Kagerplassen, afdelingsuitje Leiden / Kagerplassen of relatiedag.
bedrijfsuitje in Leiden.
Ervaar dit plezierige bedrijfsuitje in het bruisende stadscentrum van Leiden, deels wandelend voorbij mooie plekjes, deels verpozend in 3 eetgelegenheden! Da Vinci Code Leiden. Ga zelf op zoek naar de heilige graal in het centrum van Leiden tijdens dit bedrijfsuitje of personeelsuitje voor groepen. proteine dieet
Originele bedrijfsuitjes in Leiden.
Zoek leuke uitjes! Bedrijfsuitje in populaire steden! Alphen aan den Rijn. Bedrijfsuitjes in de 12 Provincies! Originele bedrijfsuitjes in Leiden. Stap op de fiets en speel de BikeGame. Vanaf 4950, per persoon. Vanaf 20 personen. Leuven Gent Leiden Brugge Amsterdam Ieper. Trapliften
Bedrijfsuitjes in Leiden Wegmetdebaas.
Geniet dan eens van een heerlijk bedrijfsuitje in Leiden! Kies bijvoorbeeld eens voor Crazy 88! Zeker weten dat u nog nooit zo spannend op ontdekkingsreis bent geweest door de binnenstad van Leiden. Of wat dacht u van een steptocht door het centrum? Dichten kelder
Uitjes Leiden, Bedrijfsuitje Leiden, Personeelsuitje Teamuitje Leiden, Groepsuitje vrijgezellenfeest.
Laat een mooi dagprogramma opstellen voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje en u zult er geen spijt van krijgen. Bekijk snel onze activiteiten voor een leuk dagje Leiden! Ontspanning, gezelligheid en humor zijn essentiële onderdelen voor een bedrijfsuitje. Combineer uw bedrijfsfeest of personeelsuitje in Leiden tevens met teambuilding voor wat meer sensatie.
Definitieve ontharing