Themafeesten

Themafeest op elk daarvoor geschikte locatie in Nederland.

TC Events heet u graag welkom bij één van onze originele, interactieve en vermakelijke themafeesten. Op deze avond wordt heerlijk tafelen gecombineerd met bijzonder entertainment gebracht in de setting van een themafeest. 

We verzorgen graag maatwerk. Doelen, budget, sfeer, service, prijs, kwaliteit, beschikbare tijd en bereikbaarheid. Het zijn voorbeelden van zaken waar we graag rekening mee houden bij het kiezen van het passende themafeest. TC Events is met haar activiteiten en organisatie volledig mobiel en bovendien onafhankelijk van locaties en cateraars. 

We kunnen dus samen met u zoeken naar die locatie welke perfect past bij het themafeest voor uw groep of organisatie! Ondertussen hebben we al wat voorbeeldlocaties uit heel het land op de website gezet waarvan we uit ervaring weten dat ze goede mogelijkheden bieden om geslaagde themafeesten te realiseren.

Wild avondje uit in de Vip Lounge

Onlangs had mijn zus haar vrijgezellenfeest, aangezien ze binnenkort gaat trouwen, ze staat op het punt in het huwelijksbootje te treden. Nou heb ik als zus de eer de feestjes en alle bijkomende dingen te regelen en dat doe ik toevallig met heel veel plezier. En dus regelde ik via het bedrijf Vip Lounge en partybus voor alle meiden. Ik had van tevoren aan mijn zus gevraagd of ik inderdaad wel een stuk of twintig meiden mocht uitnodigen en zij had aangegeven wie ze er allemaal graag bij had, we kwamen er gemakkelijk uit uiteindelijk. Het was heel leuk in die enorme bus van Vip Lounge waar we allemaal een plekje kregen en waarmee we van locatie tot locatie reden. Je kunt je vast wel voorstellen dat we op het einde ervan flink aan de drank zaten daar met z’n allen, want de bus zelf was omgetoverd tot een of andere hypermoderne rijdende disco en er waren allemaal leuke extra’s. Zo waren we allemaal erg onder de indruk van de lasershows en de rookwolken die aan het exterieur van de bus af kwamen, voor de mensen die ons voorbij zagen komen rijden was het daarmee dus ook een hele belevenis. Voor mij was het natuurlijk het belangrijkste dat mijn zus een goede avond zou hebben en dat is helemaal gelukt. We hebben allerlei activiteiten ondernomen die haar favoriet zijn en ze heeft zich opperbest vermaakt. Het was echt leuk met die bus van Vip Lounge op stap te zijn, dat maakte het echt tot een wild avondje uit! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen ook met zo’n enorme bus erop uit te trekken want het is echt een hele belevenis, zeker ook in het geval je een vrijgezellenfeest staat te organiseren voor een ander – wat een verrassing!